• 3D-omvisning i TDM Barnehagene

TDM Barnehager lanserer nå 3D-omvisning av alle våre barnehager. I disse pandemitider er det ikke alltid så lett å vise nye kunder rundt i våre barnehager. Nå kan du sitte hjemme å se hvordan vi har det i våre barnehager. Du beveger deg rundt i barnehagen med musepeker, piltaster, eller finger på tlf/pad. Snarvei til oppslagstavlen finner du nederst til venstre. Her finner du 3D-omvisning i alle våre barnehager. Velkommen på omvisning.

• VIKTIG MELDING

Stenging av barnehager og skoler.

• Søknadsfrist 2021

Skal du søke barnehageplass på hovedopptaket med oppstart i august 2021 må du søke innen 1.mars.

• TDM BARNEHAGER HAR BLITT TATT UT TIL Å DELTA I BARNEHAGEBASERT KOMPETANSEUTVIKLING

TDM BARNEHAGER HAR BLITT PRIORITERT AV SAMARBEIDSFORUMET I VIKEN TIL Å DELTA I BARNEHAGEBASERT KOMPETANSEUTVIKLING. VI LEVERTE EN VELSKREVET SØKNAD I MARS OM HVA VI ØNSKET Å JOBBE MED FOR AT VI SKAL KUNNE DRIVE ENDA BEDRE BARNEHAGER I FREMTIDEN. VI GLEDER OSS TIL SAMARBEIDET MED HØGSKOLEN I ØSTFOLD.

• TDM BARNEHAGER INNFØRER PBL KIDPLAN MANDAG 14. JANUAR 2019

Som tidligere nevnt går TDM Barnehager over fra VIGILO til PBL KidPlan.

Dette vil skje fra mandag 14. januar 2019.